nl / eng

nl / eng

Portret Marc Knip
© Hanne van der Velde

Over mij

Marc Knip (Weesp, 1963): tekstschrijver, fotograaf en stemacteur.

Sinds de jaren negentig ben ik mede-eigenaar van een redactiebureau in de theater- en muziekwereld. Als fotograaf houd ik mij het liefst bezig met documentaire projecten, en ben onder andere al vier jaar aan het project De Wijk De Wereld verbonden. Momenteel werkt ik aan een boek over Groningse ouderen die hun hele leven in hetzelfde dorp zijn blijven wonen.

06 – 20005566

Portret Marc Knip
© Hanne van der Velde

Over mij

Marc Knip (Weesp, 1963): tekstschrijver, fotograaf en stemacteur.

Sinds de jaren negentig ben ik mede-eigenaar van een redactiebureau in de theater- en muziekwereld. Als fotograaf houd ik mij het liefst bezig met documentaire projecten, en ben onder andere al vier jaar aan het project De Wijk De Wereld verbonden. Momenteel werkt ik aan een boek over Groningse ouderen die hun hele leven in hetzelfde dorp zijn blijven wonen.

06 – 20005566

Portret Marc Knip
© Hanne van der Velde

Over mij

Marc Knip (Weesp, 1963): tekstschrijver, fotograaf en stemacteur.

Sinds de jaren negentig ben ik mede-eigenaar van een redactiebureau in de theater- en muziekwereld. Als fotograaf houd ik mij het liefst bezig met documentaire projecten, en ben onder andere al vier jaar aan het project De Wijk De Wereld verbonden. Momenteel werkt ik aan een boek over Groningse ouderen die hun hele leven in hetzelfde dorp zijn blijven wonen.